2019. június 17. - Hétfő - Laura
 
 

Olvasói levelek - Legnézettebb

Miklósfai répa savanyítás ősi módszere
2010-04-28 08:22:19 - írta: bakkker - megtekintve: 12603

FÉLTVE ŐRZÖTT TITOK Most közzé teszem a miklósfaiak féltve őrzött titkát, a répasavanyítás helyi módszerét. Szórj egy tíz literes cserép edénybe megszítt kerékrépát, és önts rá vizet.A tetejére tegyél közönséges kenyérkovászt, majd födővel zárd le. Az edényt tedd a búbos kemence langyos ajtaja elé, és két nap múlva főzheted a répafőzeléket füstölt csülökkel.

tovább »

Dr. Fodor-Marton-Sajni, kontra Bizzer András a nagykanizsai közgyűlésben
2013-02-20 22:50:55 - írta: bakkker - megtekintve: 4690

Dr. Fodor-Marton-Sajni, kontra Bizzer András a nagykanizsai közgyűlésben

Amúgy bakkkeresen lealázta a város költségvetésének vitájában a fiatal képviselő a tudálékos nagy öregeket Nagykanizsán.

tovább »

Szántó Miklós meg van lepődve Nagykanizsán!
2010-08-11 10:37:01 - írta: bakkker - megtekintve: 4055

O teszi fel a kérdést, hogy ki nem mond igazat! Ettől aztán ne forduljon föl az ember gyomra. Hónapok óta készítik elő azt a politikai terrorakciót, Balogh Andrással és az o kedves feleségével, amelynek az a célja, hogy a KDNP megszállásával szétszedjék a FIDESZ-KDNP szövetséget Nagykanizsán.

tovább »

A jó hír is hír avagy „Szebb lett, mint amit terveztem!”
2015-12-20 17:14:10 - írta: P_ _s - megtekintve: 3541

A jó hír is hír avagy „Szebb lett, mint amit terveztem!”

Maga a tervező sem győzött gyönyörködni a minapi bejáráson. A videón még utoljára látjuk így a megszépült Fő utcát, hétfőtől élet költözik bele. Köszönjük és gratulálunk.

tovább »

Meddig süllyedhet még Dr. Etler Ottóék internetes szócsöve Nagykanizsán?
2013-04-03 09:09:10 - írta: bakkker - megtekintve: 3111

Meddig süllyedhet még Dr. Etler Ottóék internetes szócsöve Nagykanizsán?

A BaKKKer alcíme a levélhez: A fagyi visszanyal. A 2010-ben leégett szuperhir után, ugyanazt a szellemiséget és szándékot átmentve, bizonyos akkor a választási eredményektől vérig sértődött személyek, létrehozták ezt az újabb gyöngyszemet, ahol minden arra hajlamos, gátlás nélkül lapátolhatja a másikra és ezzel saját magára is, a legváltozatosabb illatú emberi gyalázkodást.

tovább »

„Gátlástalanabb és hataloméhesebb alakulat, mint a szocialisták nincs ebben az országban”

„Gátlástalanabb és hataloméhesebb alakulat, mint a szocialisták nincs ebben az országban” ezek voltak a debreceni polgármester szavai a parlamentben. Valóban a gusztustalanság legmagasabb csúcsait ostromolják azok a nyilatkozatok, amelyek a Szanyi, Gúr és Mesterházi félék szájából voltak hallhatók az elmúlt napok időjárásával kapcsolatos politikai agymenés hatására.

tovább »

Mi a helyzet intézet ügyben Nagykanizsán?
2013-03-10 21:49:25 - írta: bakkker - megtekintve: 2669

Mi a helyzet intézet ügyben Nagykanizsán?

Mi a helyzet intézet ügyben Nagykanizsán? Rémeket látó, ijesztgető politikai kalandor, aki ezt az ügyet meglovagolva nagyon okosnak szeretne látszani, van bőven a hangadók között, de mindegyiküknél kilátszik az ördög patája a köpönyeg alól. Legkevésbé sem érdekli őket a pontos információk megismerése, csak arra próbálnak koncentrálni, hogy a ma sokak szemében sikeres városvezetésen fogást találjanak. Az intézet ügyét is csak ebből az aspektusból képesek megközelíteni.

tovább »

Végleg lebontották a cirkuszi sátrat Nagykanizsán
2010-07-30 23:44:12 - írta: bakkker - megtekintve: 2637

Kellemes programban reménykedtek szerdán azok, akik eddig a Fővárosi Nagycirkusz mását igyekeztek látni a kanizsai közgyűlésekben. Otthonról, kényelmesen a fotelban ülve, az ingyencirkusz következő előadását várták a TV készülékek bekapcsolása után. Szegényeknek csúfosan csalódniuk kellett. /A város felelősen gondolkodó lakói, szerintünk sokkal elégedettebbek a most tapasztalható munkás légkörrel - a szerk./

tovább »

Kaptunk egy olvasói levelt Nagykanizsáról
2014-10-09 10:23:56 - írta: bakkker - megtekintve: 2474

Kaptunk egy olvasói levelt Nagykanizsáról

Nem kellett BaKKKeresíteni, ez így jó, ahogy van. Akár Törppapa és Okoska is lehetne… Kár, hogy nem a Vicc rovatban jelentette meg a Kanizsa Hetilap.

tovább »

Zsíroskenyér evés a diktatúra megdöntése érdekében Nagykanizsán
2014-01-15 23:39:56 - írta: bakkker - megtekintve: 2426

Zsíroskenyér evés a diktatúra megdöntése érdekében Nagykanizsán

A politika peremén nyújtózkodók erőlködésének grandiózus terve csúcsosodik ki Nagykanizsán a hírek szerint. Végrehajtják ismét azt a forradalmi tettet, amely szerintük alkalmas lehet arra, hogy porrá zúzzák az általuk vélt diktatúrát a városban.

tovább »

 
Tegyél közzé minket!
Add a Facebook-hoz

Add a Startlaphoz
Lájkolj minket!

Már a Facebook-on is elérhetsz minket!

BaKKKer Facebook-on!
Írjál nekünk!

Írj mindenről, ami bánt, mindenről ami érdekel! Küldd el nekünk, Légy partner a szerkesztésben!

tovább »
További infók ...

És amit még tudni szeretnél rólunk ...

FAQ/GYIK, infók »