2019. február 19. - Kedd - Zsuzsanna
 
 

Addig vagy a barátom, amíg ellenséged az ellenségem

Addig vagy a barátom, amíg ellenséged az ellenségem

Semmivel sem alátámasztható elemzés a Nagykanizsán megjelentetett fotelkommenterek véleményeiről, illetve a fantázianevek mögött megbújó személyek egymáshoz való viszonyáról.

tovább »

Ki Kicsoda Nagykanizsán?

Ki Kicsoda Nagykanizsán?

Ismerős ismeretlenek a háttérben? Értesítést kaptunk arról, hogy Tóth Nándor képviselő úr minősítése szerinti „kalóz” portálon, cenzúrázzák a beírásokat, de csak a városvezetők tevékenységét dicsérő véleményeket törlik a kommentek közül. Ha van olyan bátor egyéniség, aki mégis meg meri tenni ezt, az oldal szellemiségével homlok egyenest ellentétes rémtettet és valamilyen csoda folytán mégis megjelenik az írása, akkor azonnal szétmarcangolják a vérebek. De kik is lehetnek ezek a beidomított, vagy zsigerből így reagáló csodabogarak?

Nagykanizsán muködik a DÉ-LI hírügynökség?

Nagykanizsán muködik a DÉ-LI hírügynökség?

Mi is nehezen jöttünk rá, amikor megkérdezték tőlünk, hogy ismerjük-e őket, de akkor, amikor a Martoni kampánystáb személyi összetételével kapcsolatban kellet megnevezni a vélhető sajtósokat, akkor érthetővé vált a dolog.

Dukott Éder Éva újra megszólalt Nagykanizsán

O az a szerkesztő asszony, aki B-né néven saját honlapjukra saját magának küldött levélben csepüli a neki nem tetsző képviselőjelölteket. Nem meri szerkesztőként leírni a véleményét, mert akkor mi lenne a „független” szóval a cím alatt.
 
 
Tegyél közzé minket!
Add a Facebook-hoz

Add a Startlaphoz
Lájkolj minket!

Már a Facebook-on is elérhetsz minket!

BaKKKer Facebook-on!
Írjál nekünk!

Írj mindenről, ami bánt, mindenről ami érdekel! Küldd el nekünk, Légy partner a szerkesztésben!

tovább »
További infók ...

És amit még tudni szeretnél rólunk ...

FAQ/GYIK, infók »