2019. február 19. - Kedd - Zsuzsanna
 
 

Kilóg a lóláb - de lehet, hogy más is ...

Add a Startlaphoz Add a Facebook-hoz


Picit térjünk vissza a kreált Cseresnyés-sztorira. Ugye, az összeborult Jobbik-DK-MSZP szivárvány kampánykoalíció egy éppen a hatóságok által gyámság alá venni készült embert felbérelve azt híreszteli, a kanizsai fideszes ajánlóíveken vannak hamis szignók.

Kilóg a lóláb - de lehet, hogy más is ...

Azt már egy másik írásban tisztáztuk, valószínűleg bolond vagy direkt hazudik, aki azt feltételezi - mi több, állítja -, hogy egy Fidesz-politikusnak, bárhol is az országban, szüksége van bármilyen trükkre ahhoz, hogy 500 ajánlást produkáljon. Csak nézzük meg a Békemenetet: a 106 jelöltre hány perc alatt gyűlne össze (persze, területi átlagban) az 500?

Tizenöt? Harminc? Na jó, legyünk szerények, lehet, lenne 60 perc is...

Ám a Cseresnyés Péter elleni lejárató akció hevességét látva nem árt, ha egy picit a dolgok mélyére ásunk. Csak nem arról van szó, hogy a hatóságok által épp gyámság alá venni készült ember no meg a Jobbik-DK-MSZP helyi harcosai meghekkelték az ajánlásgyűjtést???!!!! Mindenesetre nem állna távol tőlük.

Gondoljunk csak bele, az aktivistának nincs joga ellenőrizni annak a polgárnak a személyes adatait, aki aláírja az aláírásgyűjtő ívet. Tehát, az aljas hekkelőknek csupán egy-két beépített embert kell ráküldenie a standoló, kopogtató, lelkes Fidesz-aktivistára, a politikai bűnözőnek pedig nem kell mást tennie, mint mások adatait felhasználva s aláírását odahamisítva teljesítenie küldetését. Életszerű? Igen, az. Ráadásul róluk el is hisszük, annyira akarják a hatalmat.

Innentől pedig már csak egy lépés, hogy megszervezzék mocskos lejárató kampányukat, hiszen biztosra mennek. Ne zárjuk ki, pontosan tudják, hogy kinek az aláírása hamis. Pontosan tudják, hiszen ők rendelték meg.

Bakkker, hát nagyon kilóg az orbitális lóláb, nem?! Sőt, nem is csak egyé, hanem egyszerre többé is kilóg.

De mi csak legyintsünk, s idézzük a böszmeség hazai megteremtőjét: lószart, mama!

És ha már a lovaknál tartunk, gondolhatunk a négylábúak egy másik, igen nemes testrészére is... Na, azt meg nekik!

 
Tegyél közzé minket!
Add a Facebook-hoz

Add a Startlaphoz
Lájkolj minket!

Már a Facebook-on is elérhetsz minket!

BaKKKer Facebook-on!
Írjál nekünk!

Írj mindenről, ami bánt, mindenről ami érdekel! Küldd el nekünk, Légy partner a szerkesztésben!

tovább »
További infók ...

És amit még tudni szeretnél rólunk ...

FAQ/GYIK, infók »