2019. február 19. - Kedd - Zsuzsanna
 
 

Aljas kampány

Add a Startlaphoz Add a Facebook-hoz


A hatalomvágy határtalan: egyesek bármire képesek annak hatása alatt. Olyan ez, mint a drog, s ha szétnézünk az országban, de hogy ne menjünk nagyon messzire, akár csak Kanizsán, láthatjuk, nagyon sokan nyomják magukba a szert ...

Aljas kampány

Kidolgozott terv szerint működik minden az ellenzéki oldalon: hazudj, vádaskodj, próbáld lejáratni és bemocskolni a legesélyesebb képviselőjelöltet, és lehetőség szerint találj ki mindent a fideszes ellenfeledről, mert mire bebizonyosodik az ellenkezője, már régen vége a választásnak.

Nagykanizsán is ezt teszik azok, akik az elmúlt években ugyan semmit nem tettek a város és a térség előrelépéséért, fejlődéséért, sőt!..., de piszkosul szeretnék a hatalmat - és csak azt.

Fejükbe vették, hogy lejáratják Cseresnyés Pétert, ha már előző tervük, a választók megtévesztése csúfos kudarcba fulladt. Mert ugye senki sem gondolja, hogy az a másik Cseresnyés, aki itt indulni akart, magától jött?! Nem. Küldték. Csak aztán úgy alakult, hogy nem sikerült annyi aláírást ráügyeskedni az ajánlóívre, hogy aztán tényleg ott legyen a neve a szavazólapon.

Kellett hát valami, s azt találták ki a DK-ban vagy a Jobbikban, vagy az is lehet, együtt, hogy felbérelnek egy olyan embert, akinek a hírek szerint éppen a gyámság alá helyezését készítik elő az illetékes hatóságok. Azért, mert – hogy finoman fogalmazzunk – szellemi értelemben olyan, mint egy elszabadult hajóágyú.

Na, neki több sem kellett, pont ahogy szokta: beadványt írt, feljelentett, gyártott egy fantazmagóriát, ami arra volt jó, hogy DK-s vagy jobbikos (esetleg mindkettő) „közvetítésével” bekerüljön a hírekbe.

Tudatos lejáratási kísérlet ez, aljas kampányeszköz, semmi több. Nettó hataloméhség.

Mert ugye senki sem gondolja komolyan, hogy a Fidesz bármely jelöltjének is szüksége lenne hamis aláírásokra ahhoz, hogy ötszáz ajánlást be tudjon mutatni a választási bizottságnak?!  

Bakkker, a vádaskodók és összeesküvők annyira alkalmatlanok, hogy nemhogy egy országot, de egy megkopott, összetört fajátékot sem szabad rájuk bízni! Csak legyünk résen, mert még három hétig ezt fogják csinálni: más mondanivalójuk ugyanis nincs.

 
Tegyél közzé minket!
Add a Facebook-hoz

Add a Startlaphoz
Lájkolj minket!

Már a Facebook-on is elérhetsz minket!

BaKKKer Facebook-on!
Írjál nekünk!

Írj mindenről, ami bánt, mindenről ami érdekel! Küldd el nekünk, Légy partner a szerkesztésben!

tovább »
További infók ...

És amit még tudni szeretnél rólunk ...

FAQ/GYIK, infók »