2019. február 19. - Kedd - Zsuzsanna
 
 

Nem bízik a magyarokban a Jobbik, mi igen!

Add a Startlaphoz Add a Facebook-hoz


A dékás Jácinttal azonos témában tartott sajtótájékoztatót minap a magát nemzetinek mondó, egyre inkább balratolódó egykori radikális(?) párt regionális igazgatója. Emlékszünk, nyár elején Zakó úr oda nyilatkozott (Trianon ürügyén), ne kommunistázzunk annyit. Viszonozni kellett a gesztust. Elvégre a hazugságrém is meglebegtette akkortájt, Kaposváron: Hát, lehet, hogy lehet kutyából szalonna, nem? Se szeri, se száma azon – tulajdonképpen kacagtató – egyezéseknek, összestimmöléseknek, melyekből kiderül: összenő, ami összetartozik. Beigazolódik Csurka István 2010-es megállapítása: A Jobbik hatalmas szélhámosság, az MSZP fiókszervezete.

Nem bízik a magyarokban a Jobbik, mi igen!

És mit választott sajtótájékoztatója végkicsengéséül? Október 2-át, a kötelező betelepítési kvóta elleni referendumot „bizonytalan kimenetelű népszavazás”-ként emlegette. Vagy nem ismeri a közvéleményt. Elképzelhető lehet? Hétköznapi emberekkel aligha vált szót manapság. De kutatási eredményeket olvasnia kellene. Vagy éppen azért? Azokban ugyanis azt olvassa, józan népünk mekkora arányban utasítja el a biztonságát is, munkahelyét is veszélyeztető, integrálódni nem akaró, a befogadókkal szemben türelmetlen bevándorlókat.

Egyetlen reménye lehet – az elbizonytalanítás. Cseresnyés Péter a kommunizmus áldozatainak emléknapján 
http://www.kanizsaujsag.hu/hirek/29832/ismerjuk-modszereiket-kanizsai-megemlekezes-a-kommunizmus-aldozatairol/ máig – és ki tudja, még meddig - érvényes figyelmeztetésül sorolta: a hajdani BM-es tartótiszteknek kimondottan tananyag volt a bomlasztás, az egység megbontása, a rágalmazás, a gyanú elhintése suttogó propaganda által, az elbizonytalanítás, a bizalmatlanság elérése. Ismerős módszerek Önöknek is?  - kérdezte. De idézte az elemzőt is: Ha a cél az elbizonytalanítás, nem kell elbizonytalanodni.

Október 2-án pártszimpátiától függetlenül mindannyiunknak el kell menni NEM-mel szavazni. Ne hallgassunk semmilyen szirénhangra. És elbízni sem szabad magunkat, tapasztaltuk már, mire vezet. Nagykanizsának és térségének azok helyett is NEM-mel kell szavazni, akik az ország olyan pontján élnek, ahol esetleg nem tapasztalták meg testközelből a veszélyt. Hatalmas erők, dollármilliárdok mozdultak meg.  Ám jókedvünk nyarán még egy migránssimogató újság is azt írta: ezzel a 3-3-as csodadöntetlennel egyszerre csak visszatért a magyarok egészséges kollektív önbecsülése, és mi sok tíz vagy százezren igazából ezt ünnepeljük. Király Gábor szerint: Egy szenzációs ország, ami mögöttünk állt.  Bernd Storck pedig leszögezte: Nem a szerencsének köszönhettük, hogy idáig eljutottunk. Mit tehetnék hozzá mindehhez?  Varázsoljunk ismét valami szépet! https://www.youtube.com/watch?v=H49RAnhN9K8

 
PROGRAMAJÁNLÓ

2016. szeptember 15-én (csütörtök) 18 órától vendégünk lesz BAYER ZSOLT író, publicista a Hevesi Sándor Művelődési Központ Farkas Ferenc termében

 (Bejáratnál balra, lépcsőn fel.)

 
Tegyél közzé minket!
Add a Facebook-hoz

Add a Startlaphoz
Lájkolj minket!

Már a Facebook-on is elérhetsz minket!

BaKKKer Facebook-on!
Írjál nekünk!

Írj mindenről, ami bánt, mindenről ami érdekel! Küldd el nekünk, Légy partner a szerkesztésben!

tovább »
További infók ...

És amit még tudni szeretnél rólunk ...

FAQ/GYIK, infók »