2019. február 19. - Kedd - Zsuzsanna
 
 

A migrációt elősegítő Sorost néven nevező érseket egy Soros tulajdonában lévő portál támadja

Add a Startlaphoz Add a Facebook-hoz


Még csak nem is elegáns. És egyáltalán nem különös. Nincs is hírértéke. Nyilvános adat, több újság beszámolt róla 2014 májusában: Soros György résztulajdont vásárolt a 444-et kiadó vállalatban. Az internet nem felejt.

A migrációt elősegítő Sorost néven nevező érseket egy Soros tulajdonában lévő portál támadja

A Polgári Kanizsáért Alapítvány migrációs válságról tartott múlt szombati konferenciája http://kanizsaujsag.hu/hirek/29860/csak-erobol-ertenek/ kihúzta a gyufát az országos sajtóban. Kommentelők hada vetette rá magát egy elegáns emberre.

Kommentelők hada? Biztos, hogy annyian vannak? Vagy csak szeretnének soknak látszani, hogy megfélemlítsenek? Akár Eger vára alatt az ostromlók, akik hadiricsajjal próbálkoztak. (Sikertelenül.) http://mek.oszk.hu/00600/00656/00656.pdf Az Egri csillagok többi időszerűségét jól írta meg Domonkos László: http://magyarhirlap.hu/cikk/48969/Uj_Egri_csillagok

„És mit látunk pár napja egy tüntetésen? Valaki ezzel a táblával sétált: Ki a papokkal az iskolából. Mintha csak az ötvenes – hatvanas évek tértek volna vissza. Hamar kimutatták foguk fehérét, s jó ez így.” – fogalmazott Cseresnyés Péter államtitkár február 25-én. Ugyanezen a megemlékezésen Földváryné dr. Kiss Réka figyelmeztetett: „Az egyház nem csak a klérus. Ha egyházüldözésről beszélünk, akkor a társadalom üldözéséről beszélünk. Az egyház a hívek közössége, és ezt nem csak mi tudjuk, a kommunisták is tudták. Az egyház tömegbázisát pusztították a kitelepítések, kuláküldözések … által.” http://kanizsaujsag.hu/hirek/29832/ismerjuk-modszereiket-kanizsai-megemlekezes-a-kommunizmus-aldozatairol/

„Mi nem érjük be a kommunista politikusok semmire sem kötelező ígéretével, nekünk azt kell elérnünk, hogy az uralkodó párt ha akar, se tudjon erőszakot alkalmazni ellenünk.” – hallottuk 1989. június 16-án.

Soha többé kommunizmust, bármilyen álarcot ölt is!

 
Tegyél közzé minket!
Add a Facebook-hoz

Add a Startlaphoz
Lájkolj minket!

Már a Facebook-on is elérhetsz minket!

BaKKKer Facebook-on!
Írjál nekünk!

Írj mindenről, ami bánt, mindenről ami érdekel! Küldd el nekünk, Légy partner a szerkesztésben!

tovább »
További infók ...

És amit még tudni szeretnél rólunk ...

FAQ/GYIK, infók »