2019. június 17. - Hétfő - Laura
 
 

Ki Kicsoda Nagykanizsán?

Add a Startlaphoz Add a Facebook-hoz


Ismerős ismeretlenek a háttérben? Értesítést kaptunk arról, hogy Tóth Nándor képviselő úr minősítése szerinti „kalóz” portálon, cenzúrázzák a beírásokat, de csak a városvezetők tevékenységét dicsérő véleményeket törlik a kommentek közül. Ha van olyan bátor egyéniség, aki mégis meg meri tenni ezt, az oldal szellemiségével homlok egyenest ellentétes rémtettet és valamilyen csoda folytán mégis megjelenik az írása, akkor azonnal szétmarcangolják a vérebek. De kik is lehetnek ezek a beidomított, vagy zsigerből így reagáló csodabogarak?

Ki Kicsoda Nagykanizsán?

Jó pár személy könnyen beazonosítható az első olvasás után is.

Például a jelenlegi ellenzéki képviselő között kell keresni a „libacomb”, a „lokálpatrióta”, a diák stb. neveket. Van, aki több nevet is használ, időnként a sajátját is.

Nem képviselő, ” jooozsi” és a valós névvel kommentelők csoportja.

A „Tamás” /a leg véresebb szájúak közé tartozik és egyben a legtudatlanabb is a sokaságban, nem is nagyon vitatkozik az általa megtámadottal, csak egyszerűen szét akarja savazni/.

A „Drugics” egy levitézlett figura.

Rövidesen egy ráutaló névsort fogunk közölni a jómadarakról.

Akinek pontos ismerete van valamelyik álnév mögött megbújó valós személyről, az bátran írja meg a levelező oldalunkra /info@bakkker.hu/ , hogy közösen leleplezhessük a „kis hamisakat”. Kíváncsiak leszünk, hogy milyen hatással lesz az a hőn áhított és sokat emlegetett nyilvánosság a személyiségük további fejlődésére.

Nyomozás indul BaKKKer!

 
Tegyél közzé minket!
Add a Facebook-hoz

Add a Startlaphoz
Lájkolj minket!

Már a Facebook-on is elérhetsz minket!

BaKKKer Facebook-on!
Írjál nekünk!

Írj mindenről, ami bánt, mindenről ami érdekel! Küldd el nekünk, Légy partner a szerkesztésben!

tovább »
További infók ...

És amit még tudni szeretnél rólunk ...

FAQ/GYIK, infók »