2019. június 17. - Hétfő - Laura
 
 

Nagykanizsán muködik a DÉ-LI hírügynökség?

Add a Startlaphoz Add a Facebook-hoz


Mi is nehezen jöttünk rá, amikor megkérdezték tőlünk, hogy ismerjük-e őket, de akkor, amikor a Martoni kampánystáb személyi összetételével kapcsolatban kellet megnevezni a vélhető sajtósokat, akkor érthetővé vált a dolog.

Nagykanizsán muködik a DÉ-LI hírügynökség?

Az egyik internetes hírportál szerkesztőnőjének és a helyi tv egyik hölgy munkatársának a monogramjából áll össze a DÉLI szó. Találó, de mi nem gondoltunk eddig rá.

Azt tudtuk, hogy a Marton egyik családtagja a domain név jegyzője a neten, azt is, hogy a személyi titkárnője a Petra aktívan dolgozik a kampány ügyön, de a sajtósok politikai szerepét csodálkozással hallottuk. Ezek után nem kéne tovább az a független lózung a hírportál címe alatt, mert hiteltelennek tűnik. A tv pedig majd megoldja a munkatárs rendre utasítását, ha akarja.

A rosszmájúak szerint semmi másról nincs szó, csak a kapott lehetőségek meghálálásáról, ami nem elítélendő úgy egyébként, csak hát ebben az esetben Marton Istvánnak hálálják meg a páciensek az alamizsnát. Még ez is beleférne, ha nem a polgármesteri pozícióból adódóan lettek volna kedvezményezettek és nem ennek kapcsán kellene most meghálálni a dolgot.

És most a leleplezés pillanata jön! Egymásnak és egymás helyett írogatnak őkelmék a suprahírlapon, különböző álneveken: B-né, CS-né, Földi Mihály , Polgárné és még lesz egy két álnevük. Mindegyik név mögött ez a két jómadár rejtőzik, akiknek a városi pletykák a DÉ-LI hírek nevet adták. Ők lettek a politikaisajtóélmunkások martonmódra.

Ui: Most a legújabb név: Ács Feri. Én egy kicsit elferdítve lefordítom, ha megengedik az igazi tetteseket: Dukott Évike és Luki Ibike.

 
Tegyél közzé minket!
Add a Facebook-hoz

Add a Startlaphoz
Lájkolj minket!

Már a Facebook-on is elérhetsz minket!

BaKKKer Facebook-on!
Írjál nekünk!

Írj mindenről, ami bánt, mindenről ami érdekel! Küldd el nekünk, Légy partner a szerkesztésben!

tovább »
További infók ...

És amit még tudni szeretnél rólunk ...

FAQ/GYIK, infók »